Gredit 2016

Учесниците на конференцијата Gredit 2016 во организација на Универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје, Машинскиот факултет, Факултетот за електротехника и информациски технологии, Технолошко-металуршкиот факултет, Медицинскиот факултет, БЕНА – Балканската асоцијација за животна средина, Пакомак Доо,  6та ѕвезда, Центарот за истражување и развој ФУЕЛ од Скопје и Универизитетот Американ Колеџ имаа можност да се освежуваат со Добра Вода. На оваа конференција се одржуваа предавања од врвни светски научници, меѓу кои и Масимо Зукети, кој беше во потесниот круг за освојување на Нобеловата награда за физика во 2015 година