Регионална конференција за женско преприемништво

Dobra Voda balance ја спонзорираше првата регионална конференција за женско преприемништво – размена на искуства, вмрежување и деловни средби. Во рамки на дводневниот настан под покровителство на Министерството за Економија, учество зедоа повеќе од 60 жени претприемачи од Македонија, Србија, Бугарија, Словенија, Хрватска и Романија.