Меѓународен турнир во стрелаштво Скопје

Dobra Voda со задоволство ја поддржа Македонската спортска стрелачка федерација на јубилејниот меѓународен отоврен натпревар во стрелаштво Гран При “Скопје 2016”. На овој традиционален турнир натпреварувачите се натпреваруваат во неколку различни дисциплини во стрелаштво на растојание од 25, 100 и 300 метри.