Dobra Voda на доделување на наградата Стубренд

Уникатниот вкус и врвниот квалитет се главните причини зошто македонските студенти пијат Dobra Voda. Меѓу нај обожаваните со најпозитивен имиџ помеѓу студентите во РМ во 2015 год се Dobra Voda функционалните води.